Expert in
Expert in

Renoveren van riolen en andere leidingen.

Lees verder
Riool of leiding kapot?
Riool of leiding kapot?

Neem dan contact met ons op

Lees verder

Kwaliteit en Milieu

Riocoat heeft een ruime ervaring op het gebied van renovatie in Nederland en Duitsland opgedaan. Daarom kunnen wij u absolute topkwaliteit aanbieden op het gebied van rioolrenovatie of leidingrenovatie. Onze mensen zijn geschoold op het gebied van materiaalkennis, werkmethodes en veiligheid. Certificaten van de leveranciers en veiligheidspapieren (VCA, veilig werken in en aan riolen) zijn de minimale eisen die wij aan onze mensen stellen. De door ons gebruikte methodes en materialen voldoen aan de Duitse DIBt keur (Deutsche Institut für BauTechnik). Elke renovatie wordt volgens de vereiste protocollen uitgevoerd en deze worden ook meegeleverd.

Mede hierdoor wordt er altijd professioneel, veilig en niet onbelangrijk, altijd schoon en milieuvriendelijk gewerkt. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van biologisch afbreekbare materialen en laten altijd een schone werkplek achter.

Een vereiste voor een kwalitatief hoogwaardige renovatie is een inspectie vooraf. Om te kunnen bepalen of er een renovatie mogelijk is, is het raadzaam om een haalbaarheidsonderzoek (te laten) uit te voeren. In dit onderzoek wordt de leiding geïnspecteerd en in kaart gebracht. Tevens kan dan worden bepaald vanuit welke plaats de renovatie kan gaan plaatsvinden. Alle constateringen worden opgeslagen en uitgeprint in een overzichtelijke rapportage, waarna er een renovatieadvies volgt. De filmbeelden kunnen achteraf door u bekeken worden. Met de inspectiecamera kan ook een voor- en/of een opleveringsinspectie uitgevoerd worden. De opgenomen beelden kunnen worden vastgelegd op elk mogelijk medium (DVD, USB-stick of zelfs per mail).